.

.
.

25 Temmuz 2017 Salı

BEN BURALARDA YOKKEN

Blogu açtım açalı hiç bu kadar uzun süreli ara vermemiştim yazmaya. Cevriye ile uğraşmaktan ne Leylak gördü gözüm, ne dalını. İş sadece Cevriye ile bitse iyi, çekeceğim başka çileler de varmış. Bacağımın orta katında uzun süredir ikamet eden Cevriye'yi uzun uğraşlar sonucu hafiften gitmeye razı ediyorum diye sevinirken üst kattaki kiracı Yağlı Yaşar su koyuverdi bu defa. Kıskançlık mı desem, ilgi yoksunluğu mu desem "ben de buradayım, farkında mısın?" sinyalleri vermeye başladı. Yağlı Yaşar ismiyle andığım arkadaş dizimin bir karış üstünde birkaç yıldır mevcut olan bir sertlik, sessiz sakin oturduğu için, biraz da tırstığımdan kendisini yok sayıyordum. Sen misin yok sayan, öyle bir ağrıyla isyan çıkardı ki, "Hayrola ya, ne oluyoruz?" diye çaldım kapısını. Bir sabret, iki sabret baktım sakinleşeceği yok, verdim mahkemeye, icra yoluyla çıkardım evden, kurtuldum :) Kısacası sevgili blog dostlarım bu sabah itibarıyle ufak bir operasyon geçirmiş bulunuyorum, Yağlı Yaşar'ı söküp attırdım yerleştiği yerden, sen sağ, ben selamet. Tehlikeli bir oluşum değilmiş, yarım saatlik bir işlemle hallettik. Operasyonu yapan cerrah ve ekibi süperdi, sohbet ede ede sepetledik Yaşar Efendi'yi. Böylece Yaşar Yaşamaz oldu :) Şu anda evdeyim ve bacağımı "yangında ilk kurtarılacak" modunda özenle bir sandalyeye yerleştirmiş olarak yazıyorum, zira garibanın başına gelmeyen kalmadı. Tabii Cevriye ve Yaşar arasında olup bitenden haberiniz yok sizin. Hafta sonu her ikisinin ikamet ettiği bacağıma mevcut dertlere ilave olarak bir koca kupa dolusu kaynar çay boca ettim. Nasıl fırlayıp suya tuttuğumu, ardından buz koyduğumu bilemedim tabii, bir yandan da ağlasam mı, gülsem mi modunda bir nevi Pedro Almodovar filmi çevirmekteydim: "Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar". Neyse ki evde kantaron yağı vardı, aklınızda bulunsun dostlar, kendisi yanıklarda bir mucize. Üç işlemle etkisini gösterdi acıyı da, kızarıklığı da aldı götürdü. Gelgelelim ben şaşkın durumdayım, bunca üstüste vakanın sebebi nedir? İyi saatte olsunlara mı karıştım, gençliğime, güzelliğime, zerafetime nazar mı değdi, birileri bana kara büyü mü yaptı, kargışlara mı geldim bilemedim :)

Şakayla karışık yokluğumda olup bitenler bunlar, umarım böylece son bulmuştur başıma gelenler. Hepinize sağlıklı günler diliyor, dizinizin kıymetini bilip kendisine nadide bir mücevher muamelesi yapın diyerek kaçıyorum. 



36 yorum:

  1. Kesin nazar değmiş olmalı..
    Geçmiş olsun,kem gözler uzak olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Amaaaaan çok çok geçmiş olsun. Bir de yanık Allah muhafaza. Yine de verilmiş sadakanız varmış diyeceğim artık. Bir daha görmeyin inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin, çok teşekkürler, kimseler yaşamasın...

      Sil
  3. Ay çok geçmiş olsun Leylakcım. Gelince böyle üstüste gelir ama uzun süre uğramaz bir daha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla uğramasın Mihribancım, çok yordu beni, kimselere uğramasın hatta. Çok sevgiler

      Sil
  4. Sahiden hiç bu kadar ara vermemiştin yazmaya. :) Çok çok geçmiş olsun diyorum. Kantaron yağı konusunda haklısın. Yanıklar konusunda mucizevi bir etkisi var. Belki diyorum Yaşar gittiğine göre Cevriye'de gider yakınlarda. Ne dersin? Okudum, üfledim burdan. Haberin olsun. Çooook öperim seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üfürüğün nefesi geldi zaten :) Ben de seni çoook öperim, iyi tatiller...

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

    YanıtlaSil
  6. gelmiş geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede Cevriye de terk eder gider. Acil şifalar dilerim
    Çenebaz

    YanıtlaSil
  7. Çok çok geçmiş olsun Leylak Dalı. Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama dayanamadım, bende de 20 sene öncesine dayanan ve zorlayan diz problemi var. Siz bahsettikçe geleceğimi görüyor gibi oluyorum:) Diz kısmısının yaş aldıkça sıkıntıyı arttırdığı malum:) Size bir de Yağlı Yaşar misafir olmuş. Geçmiş, gitmiş olsun. Sağlıklı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aman dizinize çok dikkat, en güzel çözüm egzersiz, günde 10 dakika yapıp kaslarınızı kuvvetlendirin gözünüzü seveyim, tecrübe konuşuyor. Ben perişan oldum bu yaz, burnumdan geldi. Çok teşekkürler, sevgiler...

      Sil
  8. Güldüm valla kusura bakmayın :((
    Çok geçmiş olsun,nazarlar hastalıklar tez zamanda uzaklaşsın bünyenizden ve hepimizden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülün tabii, iyi etmişsiniz. Olan bitenle dalga geçmezsek halimiz tam harap. Çok teşekkürler...

      Sil
  9. iyi tarafından bakacak olursak seriyi üçe tamamlamışsın bitmiş diyelim. Fransızlar öyle der, 3 olmadan iki olmaz diye. Çok geçmişler olsun. Kantaron yağını bilmiyordum. Bu senenin ocak ayında ben de bir tencere kaynamış suyu elime dökmüş ve mahvolmuştum. Bileydim kantaron yağını o zaman acısını da alırdı. Çok çok geçmişler olsun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle dedim Joe'cum, Allahın hakkı üçtür, daha yetsin artık :)Kantaron mucize, bir köşede bulunsun. Sevgiler...

      Sil
  10. Of of Çok çok geçmişler olsun Leylakcım . Ağrılı hayat ne zordur .. Son olsun Dilek'lerimle

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun. Ayak sıkıntısını iyi bilirim. Tecrübeyle sabit, biraz sabırla geçip gidecek.Birazcik da kilo vermek şart tabii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğini bilirim Asucum, sağol. Ah kilo vermek kolay olsa, bir de bu kadar hareketsizken, gayret ediyoruz bakalım ne olur...

      Sil
  12. Çok çok geçmiş olsun... Bu son olsun inşallah♥

    YanıtlaSil
  13. Gelmiş. geçmiş olsun ;dilerim hiç gelmesin,sağlıklı anlar dilerim.Sevgiler ,selamlar.

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş, gitmiş olsun... Sağlıklı günler dilerim.

    YanıtlaSil
  15. Geçmiş olsun Nurşen Abla; gidişleri olsun, dönüşleri olmasın..

    YanıtlaSil
  16. Ben de yeni yeni bloga döneceğim inşallah diye okuma listesine bakarken gördüm ki aklımdaydın görüşemedik diye.. Yaşar'ın Yaşamaz hale gelemsine sevindim. Cevriye de bi giderse tam rahatlayacaksın inşallah, çook çooook geçmişler olsun. Öperim :)

    YanıtlaSil
  17. Şimdi görüyorum . Çok geçmiş olsun.
    Bir an önce hepsi gitsinler ...
    geldikleri yere ...

    YanıtlaSil