.

.
.

9 Haziran 2016 Perşembe

BAŞ-KENT

Hellö :)

10 saattir Ankara'dayım. Dün şiddetli bir yağmurun akabinde geceyarısı düştük yollara, Antalya bugün arkamızdan dil çıkarmış, güneş gökte gülümsemekteymiş aldığım haberlere göre. Ankara ise asık suratlı karşıladı; bulutlu, gri ve yazdan ziyade sonbahar havasında. Gün içinde güneş ara ara yüzünü gösterdiyse de ben evi paklamaktan pek farkına varamadım. Kendisinden ricam artık yaz moduna geçmesi. 

Yolboyu adetim üzere sütçü beygiri konumumu bu kez de korudum. Aralıklarla ayakta uyuyarak sersem sepelek ulaştım güzide başkentimize. Yolculuk öncesi toparlanma safhasında o kadar yoruluyorum ki arabaya posam biniyor haliyle. Üstelik gelince de dinlenemiyorum, uzun süredir kapalı kalan ev sıkı bir temizlik istiyor. Bu kez ekstra olarak üst katın patlayan mutfak borusunun zemin üzerinde bıraktığı kalıntıları da paklamak zorunda kaldım. Ellerim, dizim ve boynum isyanlarda, çamaşır suyu bünyemle bütünleşmiş vaziyette. 

Bu bir durum bildirimi idi, yeni ortama alışayım daha detaylı yazılarla seslenirim Ankara'dan efendim. Şimdilik altından geçme saadetine eremeyenler için Ankara'nın kapılarından birinin fotoğrafıyla veda edeyim sizlere, girmeden evvel çalınız lütfen :) Kalın sağlıcakla:


5 yorum:

  1. Ankara'ya hoş gittin sefa gittin Nurşen Ablacım. Kolay gelsin ve sonrsında iyicene dinlen, dinlen ki bizi de paylaşımlarından mahrum bırakma.
    Sevgiyle öperim siziiii iyi geceler. :)

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin hemşerim :) Mümkünse bir süre daha böyle serin gitsin havalar diyen gruptayım :)) İyi olan kazansın :))

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kapiyi gormemis gibiyim. Sivas ve Eskisehir kapilarini cok iyi biliyorum halbuseee

    YanıtlaSil
  4. hoşgeldin leylağım
    görüşmek üzere
    sevgiler

    YanıtlaSil