.

.
.

29 Nisan 2016 Cuma

YORGUNUM ÇELINÇ (17-18 VE DAHİ 19)

Ben seksek oynayaraktan giderken Çelınç epey yol almış. Ne yapalım, çocuklar, Expolar, Bisiklet Turları falan derken blogla ilişkimiz asgari düzeye indi, yolda rastlarsak selam veriyoruz ancak, öyle sıkı fıkı muhabbete vakit yok. Şimdi fırsat bulmuşken 3 soruyu da yanıtlayıvereyim zira daha anlatacağım Bisiklet Turu var sırada. 17. soru şöyle, esasen astroloji ile pek ilgim yoktur ama burç-karakter ilişkisi (deneyle sabitlenmiş olduğundan) gerçekmiş gibi geliyor:

-Burcunuz hangisi ve özellikleri sizinle uyuşuyor mu?


Ben bir Kova kadınıyım. Açıp okuyup da tüm özelliklerini ezberlemişliğim falan yoktur ama kulaktan dolma bazı bilgilerle uyum sağladığımı biliyorum. Şimdi çelınç sözkonusu olunca Gugıl'da bir araştırma yaptım ve şaşırarak gördüm ki pek çok madde benden bahsediyor :) Mesela:

-Kova burcu kadınının en birinci özelliği özgürlüğüne düşkün olmasıdır.
(Elbette doğru ama hangi burçtaki insan özgürlüğünün kısıtlanmasını ister ki?)

-Kova burcu kadınının neşesi her zaman an üst düzeydedir. Hal böyle olunca çevresine pozitif enerji ve neşe saçar, keyifli ortamlar oluşturur.
(Övünmek gibi olmasın ama bu doğru işte)

-Akılcı davranışları ile karşılaştıkları her türlü soruna pratik çözümler getirebilirler.
(Her zaman olmasa da evet, pratikliğim tartışılmaz)

-Son derece dürüst ve güvenilir bir kadındır, yalandan nefret eder, dolambaçlı işler ona göre değildir.
(Ya buna evet dersem övünmüş gibi olacağım, kararı çevremdekilere bırakıyorum)

-Duygusal olarak hassas bir karaktere sahiptir. Değişikliği ve ev hayatını sever, çevresinde eğlenceli bir izlenim bırakır.
(A be yes :) )

-Aktif bir karaktere sahiptir, arkadaş canlısıdır, entellektüel bir çevreye sahiptir, kitap okumaktan hoşlanırlar. 
"Doğru söze ne denir" diyerek bu konuyu burada kapatayım, zira hiç olumsuz bir şey çıkmadı ve övünmüş gibi oldum ama ne yapayım ben Gugıl'ın ve karakterimin yalancısıyım :)

18'e gelirsek: 

-Katıldığınız ilk konser hangisiydi:

Fesüphanallah, yaşım çıkacak ortaya. Valla "Mavi Işıklar"ın da sahne aldığı bir karma konserdi ama aklımda sadece "Faydası yoktur gözlerdeki yaşın/Gitmeden evvel iyi düşün taşın" diye çığrınan Mavi Işıklar grubu kalmış.



Hani şu "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde bu şarkı söylenmişti de Mavi Işıklar tekrar gündeme gelmişti ya, işte o arkadaşları ben sahnede canlı olarak dinlemiş bir dinozorum :) İlkokul 2'de falandım herhalde (yaşımı hesaplayanı çakmaktaşından yapılmış baltamla doğrarım). Evimizin hemen yanında bir açık hava sineması vardı ve yazın orada sık sık konserler olurdu. Bunlardan birine ailemle katılmışım demek ki, ilk hatırladığım bu Mavi Işıklı olan. Sonradan zibil gibi konsere gittim, hangi birini sayayım. Taş Devri'nde çok konser olurdu ve ucuzdu, halk gidebilirdi yani. Unutamadığım konseri sorsaydınız ama gençliğimin en çılgın ve en idealist döneminde katıldığım Cem Karaca konserini yazabilirdim. "İşçisin sen işçi kal" diye yırtınmaktan iki gün sesim kısılmıştı. 

Gelelim 19'a:

-Satın aldığınız en son giysilerle bir fotoğrafınızı paylaşır mısınız?

Neden olmasın, pijama almıştım en son, buyrun:

Haydi iyi hafta sonlarınız olsun...



3 yorum:

  1. "Faydası yoktur gözlerdeki yaşın/Gitmeden evvel iyi düşün taşın" ne güzelmiş... <3

    minion çıktı tipini yediğim. :) ne de güzel cevap olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Sizi okurken mutlu oluyorum inanın.Koca bir yorgunluğun üzerine çok iyi geldiniz. Epey bir müddettir gülümsüyorum hatta arada sesli güldüğüm de oldu Ayrıca ben de açık sinemaların olduğu taş devrinden kalmayım. Yeni yazılarınızda gülümsemek dileğiyle.

    YanıtlaSil
  3. Bizde Mavi Işıklar cd'si var :)))

    YanıtlaSil