.

.
.

22 Nisan 2016 Cuma

İKİSİ BİRARADA OLSUN BAKALIM, İŞİMİZ VAR :) 11-12

Bıktınız belki ama ben bugün de çok yorgunum. Sabahtan beri çeşit çeşit yemek ve 2,5 saat ütü yaptım. Çünkü çok kıymetli misafirlerim gelecek, onlara bu hazırlık. Yorgunluktan ölünebiliyorsa şu an ben ölüyüm :) Çelıncı bu saate bıraktığımdan da belli zaten. Madem bu kadar geçiktim yarınki soruyu da cevaplayıvereyim gitsin. Maksat eksik kalmamak.

-Zayıf yönlerinizden bahseder misiniz?

Keşke bu soruya genel görünüşüm diye cevap verebilseydim :) 
Bir sürü zayıf yönüm var, en zayıf olanı ise "Hayır" demeyi becerememem. O yüzden hem mutsuz, hem yorgun oluyorum. 
Sonra empati yapmaktan yorgun düşüyorum, bu da başka bir zayıflık. Kendimi sürekli başkalarının yerine koyuyor, sonra da atılan kazıkları hazmetmeye çabalıyorum. Herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışmaktan usandım. Biraz olmadıkları gibi olsalar ya :)
Daha bir sürü var ama yazmayacağım yahu, kendimi ifşa etmeyi sevmiyorum, bu da zayıf yönüm :)

Ve gelelim 12. soruya, pek hoşuma gitti, anılarım tazelendi:

-İlk arabanız neydi? Peki şu an kullandığınız araç?



Ay işte buydu ya da bunun bir benzeriydi. Siyah vinylex tavanlı, mavi bir Anadol, 83 model. Ne rahat arabaydı yahu, ön koltuk bile 3 kişi alırdı, yayla gibi. Çalıştığımız okulda bir arkadaştan almış, sonra yine çalıştığımız okulda bir arkadaşa satmıştık. O da sonunda perte çıkardı muhtemelen, ruhu şadolsun mavi kuşumuzun.
Ben şu anda yukarıdakinin benzeri bir araç kullanmıyorum, eşim kullanıyor. Ben buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, bilgisayar gibi araçlarda ehliyet sahibiyim :)

Haydi kalın sağlıcakla...

3 yorum:

  1. Bazen çok zor olabiliyor hayır demek ama öğrendim sanırım, hayır diyorum. Sonra pişman olsam bile diyorum.

    "Ben buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, bilgisayar gibi araçlarda ehliyet sahibiyim" :)) Her zamanki gibi esprilisiniz Leylak Hanım.

    YanıtlaSil
  2. Valla çok güldüm. Allah da sizi güldürsün. Ben o dediklerinizin yanında bizim emektarı da cebren ve hile ile arada sırada da alıp kaçırarak kullanıyorum şükür. Ama inanın çok fena inat ettim yoksa bizimkine kalsaaa...

    YanıtlaSil
  3. "hayır" diyebilmek için açılan kişisel gelişim kurslarına katılmak istiyorum ben de...

    YanıtlaSil