.

.
.

8 Mart 2014 Cumartesi

KADINLAR GÜNÜ VE BAZI ETKİNLİKLER

Bir "Dünya Emekçi Kadınlar Günü"nü daha eda etmiş bulunuyoruz. Gecikmeli de olsa evde, okulda, sokakta, tarlada, fabrikada, büroda, bankada, atölyede, stüdyoda, setlerde, sahnede, hastanede, postanede, mahkemede, mutfakta ve cümle işyerlerinde üreten, ter döken, hayatı güzelleştiren tüm emekçi kadınların Kadınlar Günü kutlu olsun...

Bendeniz emekli ve emekçi bir kadın olarak kendimi Opera Sahnesi'ndeki "Kadınlar Günü Konseri"ni izleyerek ödüllendirdim. "Anadolu'dan Ezgiler" konseptli konserde opera solistlerinden şahane türküler dinledik, kulağımızın pası silindi. 

 

Fuayede hepimize Kadınlar Günü nedeniyle "Kültür Sanat Sen" tarafından hazırlanmış mor kurdeleli ayraçlar dağıttılar. Sonra da salona girip o güzelim türküleri dinledik.

Akşam da Belediye'nin düzenlediği "Yeşilçam Şarkıları" konserine katıldık. Suzan Kardeş, Şebnem Sönmez ve Yasemin Göksu'nun seslendirdiği şarkılar  çok güzeldi lakin salon çok kalabalık ve uğultulu, ses düzeni de biraz sorunluydu. Sonuna kadar beklemedik o nedenle. Daha sakin bir ortamda ve daha düzgün bir akustikle izlemek isterdim aslında. Kısmet başka bir zamana diyelim.

 
Güzel bir hafta sonu dileğiyle...
 

3 yorum:

  1. sizin de kadınlar gününüz kutlu olsun, konserle kutlamak harika oluyor, ben de öyle yaptım :) çok sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Şebnem Sönmez, şarkı da mı söylüyormuş.
    :-)

    Cahil anne

    YanıtlaSil
  3. nasıl güzel bir etkinlik olmuş, keyifli bir hafta dilerim

    YanıtlaSil