.

.
.

28 Ocak 2014 Salı

BİRAZ ORDAN BİRAZ BURDAN



Şirinlerime ilave geldi, bir nevi model değiştirme hediyesi :) Kitaplarım güvenilir kişilere emanet, başlarına birşey gelmez artık, bir sürü koruyucusu var :)

Antalya günlerdir yağışlı, daha da devam edecek korkarım. Sıkıldım ama artık, kaç gündür eve yapışıp kaldım, çıkıp sokaklarda yürümek istiyorum. Günün bunaltısını "İncesaz"ın son albümü "Geçsin Günler"i dinleyerek gidermeye çalıştım. Albümün adını taşıyan ilk şarkı "Geçsin günler, haftalar, aylar, mevsimler, yıllar/Zaman sanki bir rüzgâr ve bir su gibi aksın/Sen gözlerimde bir renk, kulaklarımda bir ses/Ve içimde bir nefes olarak kalacaksın" sözleriyle hatırlayacağınız eski bir şarkı. Grubun yeni solisti Ezgi Köker su gibi sesiyle şahane söylemiş. Beni eskilere götürdü ve nedense Güneri Tecer'i getirdi aklıma, huzurla uyusun, çok güzel söylerdi. Yine çok sevdiğim 2 sanat müziği parçası daha var CD'de; "Rüzgâr Uyumuş, Ay Dalıyor" ve "Bana Bir Aşk Masalından Şarkılar Söyle". Bir de "Derya" isimli sözlerini Cem Pehlivan'ın yazdığı, müziğini Murat Aydemir'in yaptığı şarkı var ki hem güfte, hem beste beni benden aldı:

"Aşk sarma tütün yürek ister bırakmaya
Ah niyeti yok gözlerimin kapanmaya
Yırt biletleri, geç mi kaldık yaşlanmaya
Tut ellerimi, yangın yeri deniz derya"

Kısacası bu CD'yi alın ve dinleyin.

Efendim "Kitap Düşkünleri", nam-ı diğer "Bibliyomanyaklar" isimli kitap blogumuzdan haberdar olduğunuzu umuyorum. Şubat ayı kitabımız Ayfer Tunç'un "Dünya Ağrısı". Aybaşından itibaren sırayla tanıtmaya başlayacağız, öncesinde bu ayın kitabının yazarı Esra Türkekul'la yaptığımız ortak söyleşi yayınlanacak. Şubat'tan itibaren de bir sürprizimiz var, her hafta yorum bırakan izleyicilerimizden birine İletişim Yayınları'ndan bir kitap hediyemiz olacak. Eh bizi takip edin anacım:) Linkimiz şudur: http://bibliyomanyaklar.com/

Madem kitaptan söz açtık, ben de blogumun 5. yılını doldurması sebebiyle 1200. izleyicime bir kitap hediye etmeyi planlıyorum (benim fakülte numaramdı bu), bakalım kim olacak o şanslı :) 

E daha ne yapayım değil mi? Ustamın adı Hıdır, elimden gelen budur :)

8 yorum:

  1. Ahaha aklıma ne geldi Leylak'ım biliyon mu?
    Bi' manyak tanımıştım bi' süre önce, bi' blogda ''bilmemkaçıncı izleyicime hediye vericem'' dendiğinde takibi bırakıp, üşenmeyip bekleyip o sayıyı tutturup hediyeyi alıyomuş :)))
    Ne arıza yaşam formları var bu dünya denen gezegen üstünde :)))

    Hanimiş: kitap koruyucuarına bittim! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ella kız yeminle yazıyı yazarken aklıma sen geldin, Ella buna güler şimcik dedim :) Vericem valla bir kitap, izleyicilerime şükran borcum, yorum morum istemiyon ve dediğin gibi üşenmeyip bekleyen çıkar diye de düşünmedim değil. Beklerlerse 1200 ü sittin sene bulamayız zaten, ben de kitabı sana yollarım :)
      Kitap koruyucularımı kızçem yolladı, çok güzel deeel mi :)

      Sil
    2. Hakket güzelmiş :)))
      Ben izlemeyi bırakıyom seni, 1199 olunca bi' telefon et hemen tekrar izlemeye alem seni ahahahahaha :)))
      Nasıl da tanıyosun beni Leylak'ım :) Cansın, can! :)
      Öpeyim kocaman, döneyim kitabımın başına şimcilik.

      Hanimiş: Kızçen bu işi biliyo valla, şahaneler! :)
      Benim koruyucum-moruyucum yok daha :/ Peeeeh! :)

      Sil
  2. Girip girip okuyordum, kitap hediyesini duyunca sinsi gibi hemen takipçi oldum :D Esra Türkekul söyleşisini de merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehe, uyanık :) Her hafta bir kitap var valla, kârlı bilok bizimkisi :)

      Sil
  3. Bundan iyisi Şam da kayısı, niye Malatya dememişler ki?

    Malatyalı anne

    YanıtlaSil
  4. Anaaaaa, ben takip ediyorum galiba Bibliyomanyaklar'ı! Doğru yazdım mı blogun adını? Ay çok zormuş ya... Napcaz şimdi şu 1200. izleyici işini? Ama sen bana zaten devamlı hediye alıp yolluyorsun ki! O yüzden hiç haset etmedim. Kendime şu cd'yi hediye almaya karar verdim sadece:)))

    YanıtlaSil
  5. Ayy inanmıyorum benim kitaplarımın da önünde huysuz ve klasik şirin kombini duruyor :)

    YanıtlaSil