.

.
.

4 Ekim 2009 Pazar

PEŞİMDEN GELİN...

Hazırlanın... Güzel giysilerinizi giyin, şapkanızı takın. Harçlığınızı cebinize koyup çantanızı kolunuza geçirin. Ha, belki canınız ister; lolipopunuzu, çikolatanızı da unutmayın. Balon mu? Onu gittiğimiz yerde alırsınız. Gelin peşimden, düşler ülkesine gidiyoruz...











5 yorum:

  1. Küçükken derdim ki,
    "Büyükler ne şanslı çok paraları var.Neden sürüyle çukulata alıp yemezler, lunaparktaki bütün oyuncaklara binmezler ki? Ben büyüyünce hepsini yapıcam."
    Şimdi anlıyorum ki gerekli olan para değil, çocuksu sevinç, heyecan. Geçim ve hayatın gailesinden binsek te hepsine, yesek te tüm çukulataları çocukluğumuzun heyecanını, hevesini tadabilirmiyiz?
    En beyenğim resim en son atlı karınca resmi.

    YanıtlaSil
  2. Klasikçisin Şenizcim:) Sana atlıkarınca jetonu verdim, bol bol bin. Valla fotoğraflar iyi de minik yiğenin peşinde zıplarken canımız çıktı bugün:))) İyi geceler canım...

    YanıtlaSil
  3. Geliyorum...
    Müthiş resimler. Sen nelere bindin. Mutlaka binmişindir.Eminim.
    Gitmeden Ankara' nın altını üstüne getireceksin anlaşılan..İşime gelir. Gez ki yazasın. Yaz ki okiyym.
    Tekrar iyi geceler...

    YanıtlaSil
  4. tamam ben çikolatalarımı ve lolipopumu aldım geliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Asucum sağol, ben bişeye binemedim valla minik yeiğenin peşinde koşmaktan, oğlan ateş parçası gibi, hava da sıcak canımıza okudu. zaten denge sorunum var, binsem 1 hafta kendime gelemezdim sanırım:) anlatıcam, benim gibi olup bindikten sonra ne hale gelenleri ama renkli bir ortam, izlemek ve foto çekmek de binmek kadar zevk verdi.
    Sevgiler..

    Owl, meslektaşım, gel bekliyorum:))
    Sevgiyle kal...

    YanıtlaSil